Autor
Leszczyński, Krzysztof Redakcja
Tytuł
Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Hasła przedmiotowe
Opakowania do żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdziałach. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
Słowa kluczowe
podręcznik,
245
%a Opakowania i pakowanie żywności :
%b wybrane zagadnienia /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2016.
300
%a 211 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdziałach.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik przeznaczony dla studentów I stopnia kierunków: technologia żywności i żywienie człowieka, towaroznawstwo, bezpieczeństwo żywności.
650
%a Opakowania do żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Leszczyński, Krzysztof
%e Redakcja
700
%a Żbikowska, Anna
%e Redakcja